Javascript disabled

You must have JavaScript enabled to utilize the full functionality of this website.

Forum for faglig påfyll og nettverksbygging

Aktuelt

Bli med på sommerfrokost på brygga

Sommeren er rett rundt hjørnet, og i den anledning ønsker det nye styret i Markedsforum å invitere medlemmer, venner og nye bekjente til en helt unik frokostopplevelse.

Hvem skal bli Årets Markedsfører 2022?

En gang i året skal regionens beste markedsfører kåres. Da handler det ikke om størrelse på selskap eller budsjetter, men om evnen til å skape oppmerksomhet og engasjement.

Julefrokost hos Streetfood Arendal

Årets julefrokost fant sted 2. desember hos Streetfood Arendal, hvor Knut-Sigurd Bygland sørget for stemningsfull musikk og senkede skuldre.

Fra gammelnavsk til klarspråk

Kommunikasjonsrådgiver Asle Stalleland fortalte om hvordan NAV Agder har gått fra gammelnavsk til klarspråk og seniorrådgiver Leif Martin Salvesen belyste hvordan NAV jobber med merkevarebygging.

Årets Markedsfører

Årets Markedsfører 2021 ble tildelt Arendals Fossekompani – en verdig vinner med stort hjerte for Arendal, Sørlandet og merkevarebygging.

Medlemsundersøkelse – hjelp oss å bli bedre!

Delta i Markedsforums medlemsundersøkelse, og hjelp oss å utvikle og forbedre vårt medlemstilbud. Medlemmer som deltar blir med i trekningen av en portrettpakke hos Mona Hauglid Foto til verdi kr 5250,-