Javascript disabled

You must have JavaScript enabled to utilize the full functionality of this website.

Forum for faglig påfyll og nettverksbygging

Aktuelt

Hvem skal bli Årets Markedsfører 2024?

Vi er glade for å annonsere at braksuksessen gjentas. Årets markedsfører 2024 blir kåret på et stemningsfult arrangement på kveldstid med fordrink, middag, underholdning og ikke minst mingling og fagprat med bransjekolleger.

Velkommen til sommerfrokost på glattcella!

Markedsforum kan herved invitere til sommerfrokost på glattcella onsdag 19.juni kl. 08:30! I tillegg til sommerfrokost kan vi friste med litt faglig påfyll fra fengselshotellet, der de selv forteller hvordan de jobber med markedsføring.  

Festkvelden Årets Markedsfører!

16. mars ble det nok en gang avholdt festkvelden, og den store kåringen “Årets Markedsfører 2023”. Streetfood Arendal var fylt av festglade og motiverte markedsførere, som fulgte spent med på kåringen.

Julefrokost hos Streetfood Arendal

Årets julefrokost fant sted 2. desember hos Streetfood Arendal, hvor Knut-Sigurd Bygland sørget for stemningsfull musikk og senkede skuldre.

Fra gammelnavsk til klarspråk

Kommunikasjonsrådgiver Asle Stalleland fortalte om hvordan NAV Agder har gått fra gammelnavsk til klarspråk og seniorrådgiver Leif Martin Salvesen belyste hvordan NAV jobber med merkevarebygging.

Årets Markedsfører

Årets Markedsfører 2021 ble tildelt Arendals Fossekompani – en verdig vinner med stort hjerte for Arendal, Sørlandet og merkevarebygging.

Medlemsundersøkelse – hjelp oss å bli bedre!

Delta i Markedsforums medlemsundersøkelse, og hjelp oss å utvikle og forbedre vårt medlemstilbud. Medlemmer som deltar blir med i trekningen av en portrettpakke hos Mona Hauglid Foto til verdi kr 5250,-