Torsdag 28. oktober ønsket Markedsforum i samarbeid med Arendal Næringsforening velkommen til inspirasjonsforedraget «Å være den beste utgaven av seg selv» med Dag Otto Lauritzen.

Arrangement startet på «Arendals tak», takterrassen på Thon Hotel Arendal. Arrangørene var glade for å se så mange møte opp til nettverksbygging og mingling i forkant av foredraget. Det var servering av kaffe/te med åpen bar for de som ønsket. Etter en god time med mingling forflyttet vi oss samlet ned til Arendal Kino, hvor foredraget til Dag Otto Lauritzen fant sted.

En blanding av vitamininnsprøytning og viktige tema til ettertanke. Dag Otto inspirerer og fortryller en hel sal under sitt foredrag. Han snakker om sin oppvekst og sin reise som han sier har blitt til ved hjelp av tilfeldigheter. Våge å ta tak i muligheter som dukker opp. Sette oss hårete mål og delmål på veien. Se støttespillere på veien dit og sette pris på hverandre og laget man har rundt seg. Dag Otto har også flere gode tema i sitt foredrag som treffer en nerve. Legg vekk telefonen og vær tilstede for dine barn, kone eller venner når dere er sammen. Sist men ikke minst er Dag Otto en forkjemper for hverdags trimmen. Her trekker han paralleller mellom sin oppvekst og dagens samfunn. Han motiverer og påpeker at trening er viktig uansett nivå. Han tar oss gjennom en reise med oppturer og nedturer. «Fokus og vilje er nøkkelen når motbakkene kommer».

Foto: Mona Hauglid Foto