Det foregår i Banken, det nystiftede fellesskapet for kultur, samfunn og kontor i Strandgaten 1, og er tilrettelagt av Bricolagen – i samarbeid med Markedsforum Aust-Agder, Arendal Næringsforening, Arendal Kulturforum, Innoventi og DNB.

Seminaravgift? Nei, dette er gratis!

Vi ber derfor deltakerne om å ta med frukt, niste, etc. Ingen lunsjservering, dessverre, men bruk byens food-trucks, gatemat eller alle de gode, permanente serveringsstedene som finns i Arendal.

Du får mineralvann, kaffe, te og snacks – i Banken. Burgergrillingen begynner klokken 15.00, og det er åpent i Hvelvet Vinbar (Pop-Up).

 

Hjertelig velkommen!

Tone Nævestad (DNB)

Seminarleder.

 

ByMylder og Snø

Hvorfor bruker jeg butikklokaler til teaterproduksjoner? Ved teaterdirektør Kristine Andersen Norberg.

 

Arendal Næringsforening

Samarbeid og læring mellom små og mellomstore bedrifter. Hvorfor trenger vi et eget SMB-Forum når nesten alle virksomhetene våre er slike små og mellomstore? Ved daglig leder Morten Haakstad. 

 

Levende Lokaler

Torvgaten7, Bazar AVO, Olsen Galleri, Margrete for Hud og Hår, Det Nydelige Hjørnet, Shler Beauty Salon, Banken Arendal, Trigger, Gate-entreprenørene-  Alle nylig etablert i området. Hva er forventninger og utfordringer? Kommunalsjef Geir Skjæveland

 

PAUSE

 

South Coast Farms

Microgreens produsert i den gamle fabrikken i Barbudalen. Byfolka gjør jordbruk. Dette er urban farming. Mattew Holland er by-bonden

 

Sharebox

Fra nøkkelbarn til nøkkeldeling. Drømmen om delingsløsninger og teknologiens muliggjøring, er kombinert i gründerbedriften Sharebox – eller er dere vanlig bedrift nå? Ved Arne Eivind Andersen.

 

Banken – Arendal

Scene og servering, 40 kontorer og prosjektpark, og kurs, møte og konferanse på toppen av det hele. Nå skal bygget forløses med seminar, rock og night-sessions. Hans Petter Klemmetsen forteller om hvorfor og hvordan. 


Innoventi

Hvordan bli en strategisk partner i bærekraft? Bedriften er 30 år i år – og har gått gjennom hele spennet av endringer i teknologi og media. Nå er de på vei inn bærekraftsektoren, med klare holdninger og strategiske råd.

 

PAUSE

 

Canal Street

Fristelser i festivaløkonomien. Endringen kom i 2004 – det var da det ble fart på eierskapsløsninger, omsetning og omdømme. Været har vært verst å styre, sier festivalleder Mats Aronsen.

 

DNB

Glem kortet - Vipps for handel! Man kan ikke dra rundt på kassaapparatet når man selger iskrem fra sykkelsetet. Mobil handel er derfor avhengig av mobile betalingsløsninger. Se og hør om løsningene som er lansert denne uka.

 

Norwegian Shores

Her er selskapet som vil foredle fra det sørnorske østershavet til restauranter og spesialistforretninger, også i internasjonale markeder. Kristian Lier og Espen Bierud er Hisøygutter i felles grunderskap.

 

15.00: Burgerparty