Markedsforum i samarbeid med Arendal Næringsforening ønsker velkommen til frokostmøtet «Presentasjonsteknikk» v/ Arne Martin Larsen og Thomas Eikeland Fiskå fra UiA.

Vi satser på et fysisk frokostmøte denne gang, med forbehold om lettelser på dagens nasjonale smittevernanbefalinger/-regler mht. å samle personer fra ulike kommuner. Frokostmøtet gjennomføres alternativt som et nettmøte.

Foredraget holdes i to deler. Første del er med seniorrådgiver ved Universitetet i Agder, Arne Martin Larsen. Med en mastergrad i strategisk kommunikasjon har han en brennende interesse for formidling og holder jevnlig kurs i presentasjonsteknikk og medietrening. Han vil snakke om førsteinntrykk og hvordan det kan brukes til å nå gjennom med budskap.

Thomas Eikeland Fiskå er ansvarlig designer ved Universitetet i Agder. Han har jobbet profesjonelt med design siden 2007 og har de siste årene holdt foredrag for studenter, forskere og bedrifter. I den andre delen av foredraget gir Thomas dere tips til hvordan presentasjonene kan bli mer effektive og nå gjennom til publikum.

Velkommen!


PÅMELDING

Påmelding senest mandag 24. mai kl. 12.

Medlemmer i Markedsforum deltar kostnadsfritt på frokostmøter – det er inkludert i medlemskapet.
Er du ikke medlem? Bli medlem her.