Activepeople er et anerkjent rådgivningsselskap med tre forretningsområder: · Organisasjons- og lederutvikling · Rekruttering · Personalutleie

Vi bistår virksomheter med å rekruttere, beholde og utvikle menneskene i organisasjonen. Activepeople ble etablert i Grimstad 2001. Vi er stolte over å ha levert tjenester til små og store virksomheter, og over å ha laget program som får talenter til å blomstre, kvinner til å bli synlige og ledergrupper til å bli gode lag som sammen skaper suksess. Det vi er mest fornøyd med er at vi gjennom alle disse årene har bistått våre kunder og samarbeidspartnere med å skape gode resultater.

Uansett om vi bistår med organisasjonsutvikling, effektiviseringsprosesser, jakten på den beste økonomidirektøren eller innleie av en dyktig medarbeider tar vi mål av oss å sette selskapet i bedre stand til å levere. Vi har en stor kundeportefølje innen fornybar energi, prosessindustri, shipping og IKT. Flere av de bedriftene vi har arbeidet sammen med har også internasjonal virksomhet, og vi har hatt ulike programmer blant annet i Brasil, Tyskland, Japan, Kina, India, England, Litauen og Singapore. Vi har god kompetanse omkring kulturell forståelse. Activepeople har også rekruttert en rekke kandidater med spisskompetanse fra ulike land til spennende posisjoner for teknologibaserte selskaper.

Kontakt

  • Besøksadresse: Bark Silas' vei 5, 4876 GRIMSTAD
  • Telefon (bedrift): 48 24 50 00
  • E-post (bedrift): post@activepeople.no
  • Kontaktperson: Heidrun Sangvik

Lenker

Bransjestikkord