Velkommen til MFAA generalforsamling for 2017!

Årsmøtepapirene finner du her.

Program
Frokost fra kl. 08.00 etterfulgt av årsmøte med valg.

Etter årsmøtet får vi høre om markedsstrategien til Sharebox ved styreleder Leif Arne Dalane.

Sharebox har møtt på utfordringer underveis og vil fortelle om sine strategier og metoder for å markedsføre seg mot både sluttbruker, samarbeidspartnere, investorer og andre interessenter. Hva har virket og hva har ikke virket. Det er en kompleks forsamling å nå, og budskapene er forskjellige. I dette arbeidet jobbes det nå med å utnytte en kombinasjon av automatiserte løsninger, agenter og partnere for å fortsette veksten og få opp lønnsomheten. Dette får dere høre mer om under innlegget.

Om Sharebox
Sharebox ble etablert i januar 2016 og løser utfordringer med overlevering av nøkler og andre små gjenstander. Dette er et marked i kraftig vekst mye grunnet veksten i delingsøkonomien. Mange av tingene som deles har fremdeles en nøkkel som må overleveres og med Sharebox gjøres dette enkelt via skap som er utplassert hos våre kioskpartnere på sentrale steder. Tilgang styres fra mobilen.

Ideen fikk Arne Eivind Andersen og Elina Benneche Gulsrud da de var på tur til Manhattan og ikke fikk tak i nøkkelen til leiligheten de hadde lånt. Etter utvikling av løsningen sikret selskapet avtale om bruk av skapene hos Norgesgruppen (Deli de Luca) og Reitan (7-Eleven og Narvesen) og i dag er det nær 100 skap utplassert i Norge og Danmark. De første skapene kommer opp i Sverige i februar og nye markeder vil få skap frem mot sommeren 2018.