Hjertevarmer Lise Bakke snakker om merkevarebygging og også hvordan restauranten bruker historiefortelling i sin markedsføring, både internt og eksternt.
Hvordan fokus på blant annet det lokale, bærekraft og dyrevelferd kan differensiere i en konkurransepreget bransje.
HJEMME HOS WENCHE
Restauranten Hjemme hos Wenche har nå blitt 11 år. Det begynte med Wenche som leide inn hjelp til selskapene ved behov. Nå har bedriften 6 faste ansatte, med ca. 25 ansatte i sommersesongen. Hele familien er involvert og sammen jobber de kontinuerlig for å utvikle både seg selv og bedriften. Gjennom sitt fokus på samarbeid med lokale leverandører av mat og drikke har Hjemme hos Wenche blant annet blitt kåret til årets lokalmat ambassadører i Aust Agder.
PÅMELDING
Påmelding senest mandag 5. desember kl. 12.00.
Medlemmer i Markedsforum Aust-Agder deltar kostnadsfritt på frokostmøter – det er inkludert i medlemskapet.
Er du ikke medlem? Bli medlem her!